695 000 kr

Götene centrum · Norra Skaravägen 9 Lgh 1001

Om bostaden

Tre rum och kök i gavelläge mot söder i centrala Götene med bästa tänkbara läge mitt i centrum med närhet till affärer, caféer, restauranger, kommunhus med Apotek, vårdcentral och bibliotek. Egen inglasad balkong. I föreningen finns både varmgarage och parkering med motorvärmare (kö). Hiss finns till samtliga våningar från källaren till 2:a våning. Ett rejält och väl upplyst trapphus med hiss. Loftgång i betong med entré till samtliga lägenheter.
Visningar ▼

Ansvarig mäklare

Harald Haglund

Harald Haglund

0705-61 00 15

Fakta

  • Adress Norra Skaravägen 9 Lgh 1001
  • Område Götene centrum
  • Bostadstyp Bostadsrätt
  • Antal rum 3
  • Boarea & biarea 80 kvm
  • Pris 695 000 kr
  • Månadsavgift 6 247 kr
  • Våningsplan 1 av 2
Byggnadstyp
2 plans hyreshus
Ägandeform/bostadstyp
Lägenhet - Bostadsrätt
Utgångspris
695 000 kr
Boarea
80 kvm
Våning
1 av 2. Hiss finns.
Lägenhetsnummer
Föreningen: 1
Skatteverket: 1001
Namn
Brf Tulpanen i Götene
Fönster
3 glas
TV/Bredband
Fiber

Hall

Välkommen in!
Klinkersgolv i entrén samt dubbelgarderob med skjutbara dörrar. Övrig hall samt hela lägenheten i ekparkettgolv. Längre in i hallen mot köket finns fyra garderober. 

Sovrum 1

Sovrum med två fasta garderober. 

Kök

I öppen planlösning mot vardagsrummet med matplats. Köket är ett Vedumkök i Ek. Utrusning såsom bla induktionshäll -18, spisfläkt, varmluftsugn, diskmaskin -18, kakel som stänkskydd vid diskbänk, rejält med över och underskåp, inbyggd mikro, helt stort kylskåp och frysskåp. 

Vardagsrum

I öppen planlösning med kök. Här finns plats för soffa, bord och TV. Utgång till balkong. 

Sovrum 2

Planerat som föräldrarsovrum med direkt anslutning till klädkammare och badrum. 

Klädkammare

I direkt anslutning till sovrum 2 och badrum. 

Badrum

Stort helkaklat badrum med wc-stol, handfat, duschhörna med vikvägg, tvättmaskin, torkskåp samt handdukstork. Golvvärme el. 

Balkong

Stor inglasad och överbyggd balkong om 7,9  kvm med klinkersgolv. Här finns bra med plats för matgrupp. Skjutbara fönsterpartier och gardiner. 

Övrigt

Förråd som tillhör finns i varm källare under lägenheten. 
 
I källaren finns stort varmgarage (405 kr/månad) med plats för sex stycken bilar. Automatisk port med fjärrstyrning till garaget.  Här finns även lägenhetsförråd i uppvärmt utrymme. Cykelparkering med separat utgång från källaren. 
På gården finns parkering (105kr/månad)  med motorvärmare  (155 kr/månad).
 
Det är kösystem till parkering och garage vilket innebär att det inte följer med lägenheten. Man köper lägenheten och ställer sig i kö till parkering och garage. Idag finns ledig parkering med motorvärme men garaget är fullbokat. 
 
Hiss finns till samtliga våningar från källaren till 2:a våning. Ett rejält och väl upplyst trapphus med hiss. Loftgång i betong med entré till samtliga lägenheter. 

Dokument & Länkar

Karta

Visningar

29 november kl. 10:00-10:15