1 900 000 kr

Götene · Lidköpingsvägen 94

Om bostaden

Rymligt och rejält korsvirkeshus. 1 ½ plan med källare under hela huset. Stort och rymligt kök. Vardagsrum med matsal i vinkel. Gillestuga med öppenspis. 4 sovrum. Nytt yttertak i enkupigt tegel. Friliggande varmbonat garage. Uterum. Stor och välskött trädgård. Bergvärme ger mycket låg driftskostnad. SÄNKT PRIS!
Visningar ▼

Ansvarig mäklare

Harald Haglund

Harald Haglund

0705-61 00 15

Fakta

  • Adress Lidköpingsvägen 94
  • Område Götene
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 6
  • Boarea & biarea 177 + 107 kvm
  • Tomtareal 1950 kvm
  • Byggnadsår 1971
  • Pris 1 900 000 kr
Utgångspris
1 900 000 kr
Byggnadsår
1971
Boarea
177 kvm
Biarea
107 kvm
Tomt
Area 1950 kvm
Grundläggning
Källare
Fasad
Puts/Trä
Stomme
Trä. Götenehus.
Bjälklag
Trä
Tak
Melerat enkupigt lertegel nytt 2008 (ny papp, läkt och delvis plåtarbete)
Fönster
2-glas med spröjs, kupigt glas på ytterbågen samt konstglas i vardagsrummet.
Plåtarbete
Plåt/koppar
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Fiber och TV-antenn
Driftskostnader
30 036 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 8524 kr (totalt 38 560)
Antal personer i hushållet: 2
Kommentar: Avser: El 21 334 kr/år (inkl värme), VA 4 582 kr/år, Renhållning 1 093 kr/år, Försäkring 3 022 kr/år. Totalt 30 031 kr/år. Dagens elpris varierar kraftigt. Kostnaden avser 2022. Den genomsnittliga elförbrukning de senaste 5 åren är 10 700 kwh/år.
Fastighetsbeteckning
MURAREN 4
Taxeringsvärde
Totalt: 1 176 000 kr
Byggnad: 956 000 kr
Tomt: 220 000 kr

Hall

Välkommen in!
Ekparkettgolv, vävtapet och vitmålad tegelvägg. Plats för hatthylla. Laserad träpanel i tak. Valv i tegelvägg till vardagsrummet. Från hallen når man vardagsrum, kök, WC och sovrum 4. 
 

Vardagsrum

Stort rum med plats för både soffa, bord och piano. Ekparkettgolv, vitmålad tegelvägg och tapet. Vitmålade träfiberskivor i tak. Två fönster med konstglas. 
 

Matrum

Med plats för matsalsbord och stolar. Direkt anslutning till kök. Ekparkettgolv. Tapet på vägg. Vitmålade träfiberskivor i tak. 

Kök

Kök med matplats, bardisk, utgång till trädgården, trappa ner till källaren, Ektrappa upp till andra våning, Spaljé i ek,  anslutning till hall och entré.
Plastmatta på golv. Vitmålad hård träfiberskiva i taket. 
Utrustning i köket såsom Husqvarna spis 2019 med keramikhäll och ugn, spisfläkt Cylinda 2011, diskmaskin Cylinda 2000, kyl/sval Siemens 2022. Rejält med över- och underskåp med luckor i Ekfanér. Städskåp och linneskåp. 

Entré

Med hatthylla, klädgarderob, linneskåp och backskåp. Plastmatta på golv. Tapet på vägg. Vitmålade gipsskivor i tak. 

WC

Med ingång från både hall och entré. WC-stol, handfat med skåp, spegel med belysning. 
Våtrumsmatta på golv, kakel på vägg, glasfiberskivor med dimbar infälld belysning i tak. 
Hela toaletten är renoverad 2012 med undantag av golvet. 
 

Sovrum 4

Med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Här finns klädgarderob och linneskåp. Plastmatta på golvet, målad tapet på vägg och vitmålade träfiberskivor i tak. 

Hall/allrum övervåning

Med plats för TV-hörna och fåtöljer. Utgång till balkong. Textilmatta på golv, tapet på vägg, vitmålad träfiberskiva i taket. Vägg med spegelyta. Trappräcke i furu. 
 

Sovrum 2 och 3

Stort delningsbart rum, ursprungligen 2 sovrum i dag ett stort. Enkelt att bygga om till 2 sovrum. Textilmatta på golv, tapet på vägg, vitmålade träfiberskivor i taket. Klädgarderob och linneskåp. 
 

Klädkammare

Stor klädkammare med fast hylla och klädstång. Takfönster ger ljusinsläpp. Plastmatta på golv, tapet på vägg och hård träfiberskiva i tak. 

Badrum

Stort badrum med WC-stol, handfat, badrumsskåp med spegel och belysning, badkar, bidé, duschhörna. Takfönster ger ljusinsläpp. Våtrumsmatta på golv och vägg. Vitmålad gipsskiva i tak. Två inbyggda handduksskåp. 

Sovrum 1

Det stora sovrummet planerat som föräldrarsovrum. Klädkammare med skjutbara spegeldörrar. Tre garderober och ett linneskåp. Textilmatta på golv, tapet på vägg och vitmålad träfiberskiva i taket. Här finns även lucka till 3:e vind i taket. 

Balkong

Stor balkong. Renoverad 2018. Nya vitmålade räcken i trä och falsad plåt på golvet. 

Trapphall i källaren

Lackat trägolv. Trappa med spaljé i furu. Putsad målad vägg. Träpanel i tak. 

Gillestuga

Stor gillestuga, rejält med utrymme för soffa, soffbord mm. Murad öppenspis och gnistskydd i tegel på golv. (Spisen används ej idag vilket innebär nyttjandeförbud men det finns ingen misstanke om fel). Källarfönster med konstglas. Lackat trägolv, vitmålade putsade väggar och träpanel i tak. 

Entré

Hall med ingång från källartrappan. Här finns två linneskåp. Målad betong på golvet, vitmålad puts på vägg samt laserad  råspont i taket. 

Hobbyrum/arbetsrum/sovrum

Stort hobbyrum med textilmatta, väv på vägg + uppreglad isolerad vägg mot yttervägg, laserad råspont i taket. Här finns anslutningen till fiber och skåp med elcentral. 

Förråd under trappan

I anslutning till hobbyrummet finns förråd under trappan. Fasta hyllor. Målat betonggolv, målad puts +  träfiberskiva på vägg, råspont i tak.  

Matkällare

I anslutning till hallen i källaren. Fasta hyllor. Målat betonggolv, målad putsad vägg samt vitmålad gipsskiva i tak. 

Tvättavdelning

Ljust rum med rejäl belysning i tak och rejält med eluttag. Tvättbänk med tvättho. Tvättmaskin Husqvarna 2014. Skåpsinredning, frysbox, arbetsbänkar. Målat betonggolv, målad puts på vägg samt gipsskiva i tak. 

WC/dusch

WC-stol, handfat, litet badrumsskåp med spegel, duschhörna. Våtrumsmatta på golv och vägg. Träpanel i tak.

Förråd

I anslutning till WC/dusch, planerat för framtida bastu. Fasta hyllor. Målat betonggolv, målad putsad vägg samt råspont i tak. 

Fd pannrum/förråd

Här står värmepumpen för bergvärmen. Idag ett bra förrådsutrymme. Målat betonggolv, målad puts på vägg samt gipsskivor i tak. Här finns vattenmätaren samt div ledningar. 

Garage

Friliggande varmbonat garage med kulvert för värme och kallvatten från huset. Garaget är uppfört i murad lättbetong med träfasad på gavlarna, falsad plåt på yttertak. Vidbyggt uterum med skjutbara fönster och dörrpartier i aluminium, kanalplasttak 16 mm, trägolv i lärk. 

Övrigt

Vidbyggt skärmtak vid garaget. 
Mur mellan garage och huskropp. 
 

Trädgård

Stor uppväxt och mycket välskött trädgård. Benders Megaloc mur mot gatan med avtäckning av kinnekullekalksten.  Trädgårdsland. Trädgårdsrabatter. Betongmarksten på garageinfart och gångar. 
 

Byggnadsbeskrivning


SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, taxeringsvärde: 956 000 kr 
Mark, taxeringsvärde  220 000 kr
Summa taxeringsvärde: 1 176 000kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1971
Värdeår: 1971

Karta

Visningar

11 oktober kl. 16:30-17:00