1 375 000 kr

Götene centrum · Kyrkogatan 2 A

Om bostaden

Mycket centralt belägen och välbyggd enplansvilla med stor, vacker trädgård. Entréplanet bjuder på ljusa rum och här finns möjlighet att enkelt återskapa ett tredje sovrum om så önskas. Källarplanet sträcker sig under hela huset och innehåller bland annat stor gillestuga i vinkel och hobbyrum. Den uppvuxna trädgården har ett härligt djup mot det intilliggande parkområde, en vy som njuts av från uteplatsen i västerläge. På tomten finns också ett friliggande isolerat garage med anslutande förråd.
Intresseanmälan ▼

Ansvarig mäklare

Harald Haglund

Harald Haglund

0705-61 00 15

Fakta

  • Adress Kyrkogatan 2 A
  • Område Götene centrum
  • Bostadstyp Villa
  • Antal rum 4
  • Boarea & biarea 102 + 102 kvm
  • Tomtareal 1583 kvm
  • Byggnadsår 1980
  • Pris 1 375 000 kr
Utgångspris
1 375 000 kr
Byggnadsår
1980
Boarea
102 kvm
Biarea
102 kvm
Tomt
Area 1583 kvm
Grundläggning
Källare
Fasad
Tegel + trä
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fönster
3-glas (källarfönster 2 glas)
Plåtarbete
Plåt
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Driftskostnader
39 240 kr/år
Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt om 7320 kr (totalt 46 560)
Antal personer i hushållet: 1
Kommentar: Drift avser: Hushållsel 11 785 kr/år (3 595 kwh/år), Fjärrvärme 16 299 kr/år, kommunalt vatten/avlopp 5 152 kr/år, sophämtning/renhållning 1 921 kr/år, försäkring 4 095 kr/år. Totalt 39 240 kr/år.
Fastighetsbeteckning
LAKEN 1
Taxeringsvärde
Totalt: 976 000 kr
Byggnad: 766 000 kr
Tomt: 210 000 kr

Hall

Välkommen in!
Här möts man av en ljus och luftig hall med trappa ner till källaren. Vid entrén finns hatthylla och fast klädgarderob. I hallen ligger ett laminatgolv och på väggarna är det tapeter. En korridor går till sovrummen och badrummet. Här finns även en lucka upp till vinden i taket. 

Kök

Ett fint kök med plats för matbord vid fönstret där man ser mot framsidan på huset vilket är bra när det kommer gäster och för att ha uppsikt mot gården på framsidan. Köket är utrustat med spis och ugn (nytt 2018) med keramikhäll, spisfläkten är en alliancefläkt (En alliance fläkt är en typ av köksfläkt som kopplas till husets centralventilation och skapar en sammanslutning mellan olika rum i huset till exempel tvättstugan, köket och badrummet. Det är alltså en produkt som kopplas ihop med det befintliga ventilationssystemet). diskmaskin, diskbänk och arbetsbänk, kakel som stänkskydd vid diskbänken, helt stort kylskåp samt helt stort frysskåp (frys nytt 2023). 
Skåpsluckorna är sprutmålade under 1990-talet i ljus färg. 
På golvet finns ett laminatgolv och väggarna har tapeter. 

Vardagsrum

Vardagsrum med matsalsdel (fd sovrum). Det är ett stort vardagsrum med utgång till altan. Ekparkettgolv. Tapeter på väggarna. Valv mellan vardagsrum och matsalsdelen samt även valv mellan hallen och vardagsrummet. Det skulle vara lätt att återställa matsalsdelen till ursprungligt sovrum om man önskar. 

Sovrum 1

Det stora föräldrarsovrummet med en hel garderobsvägg med sex stycken garderober (två dubbelgarderober och två linneskåp). Här ligger ett körsbärs laminatgolv. Tapeter på väggarna. 

Sovrum 2

Ett lite mindre sovrum med en dubbelgarderob. Laminatgolv. Tapet på väggarna. 

Badrum

Ljust och fint badrum! Här finns wc-stol, handfat med kommod, badrumsskåp, fast spegel med belysning, duschkabin, handduksskåp. Våtrumsmatta på golvet, kakel i brösthöjd på väggarna samt övrigt våtrumstapet. 

Källare

Från hallen når man källaren via källartrappa i etage. Under trappan finns ett utrymme till förvaring. 

Gillestuga

Mycket stor gillestuga med plats för soffa, bord, TV och matbord. Plastmatta på golv och ljusa tapeter på väggarna. 2-glasfönster och fönster i glasbetong ger insynsskydd. Ljusa träfiberskivor i taket. 

Klädkammare

Stor klädkammare med fasta hyllor och klädstänger. Plastmatta på golv. (detta rum var enligt ritningen en del av gillestugan och skulle vara lätt att ta bort och få en ännu större gillestuga). 

Hobbyrum

Stort hobbyrum med plats för bordtennis. Idag är det bla ett kontor mm. Målad betong på golvet. Här finns även värmeväxlaren för fjärrvärmen. 

Groventré/tvätt mm

Ingång från trädgården via en överbyggd trappa ute. Här i groventrén och tvättavdelningen ligger det klinkersgolv. Direkt vid källaringången finns hatthylla för att hänga av sig ytterkläder. Praktiskt med en duschkabin. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt fast skåpsinrening mm. Här står en frysbox som följer med i köpet. 

WC

Ett litet WC med handfat.

Förråd

Förråd med hyllor till förvaring.

Garage/förråd

Friliggande isolerat garage och förråd. 

Altan

Altan med oljat trädäck och en stor markis ger en härlig plats att sitta på särskilt på kvällen när solen går ner i väster.

Uteplats på framsidan

På framsidan av huset finns en mindre stensatt uteplats i söderläge. 

Trädgården

En stor och djup uppväxt trädgård i anslutning till en fin park ger ett härligt djup i trädgården. Här finns gott om träd och buskar samt trädgårdsland. 

Uppvärmning

Fjärrvärme är bekymmerfritt och ekonomiskt fördelaktigt.

Byggnadsbeskrivning


SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 766 000 kr
Mark, totalt värde: 210 000 kr ().
Summavärde: 976 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1980
Värdeår: 1980

Fiber i tomtgräns

Om man önskar går det koppla in fiber till bredband. Anslutningen finns vid tomtgränsen. 

Anticimex säljarförsäkrat

Säljaren har valt att besiktiga huset inför försäljningen. Vid fortsatt intresse efter visningen kan ni tillhandahålla besiktningen. Försäkringen innebär även en trygghet för köparen, se länk i beskrivningen. 

Karta

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.